<% Response.CacheControl = " no-cache" %> <% Response.AddHeader " Pragma" , " no-cache" %> <% Response.Expires = -1 %>

 

 

Van A tot Z > F

FYSIEKE KLACHTEN

Henry, ik wil graag met je praten over mijn fysieke klachten. Ik heb zelf het gevoel dat het te maken heeft met het feit dat ik de lat voor mezelf erg hoog leg. Dat ik veel eis van mezelf. Dus ik ben heel bewust bezig met het verlagen van die lat. Ik neem veel meer rust, ik ben veel zorgzamer voor m'n lichaam. Maar m'n fysieke klachten lijken alleen maar erger te worden. Ik snap dat niet!

Kijk eens naar de boodschap die er onder jouw fysieke klachten zit!? Kijk eens naar het schijnwaarheid dat hier boven komt drijven?!
Ja, dat oordeel naar jezelf. Die hoge lat voor jezelf. Maar het gaat nog veel dieper. Er zit een oordeel over pijn. Een oordeel over fysieke klachten. En ik mag 'm je cadeau geven, dit keer: als je écht GOED bezig zou zijn, dan zou je geen fysieke klachten hebben! Dat is het schijnwaarheid. EINDRESULTAAT!

Fysieke klachten zijn boodschappers. Spiegels tijdens je PROCES. Vaak een weerspiegeling van verzet. Dat je iets vast zit te houden dat je los mag laten. Veroordeel jezelf niet omdat je fysieke klachten heb. Verzet je er niet tegen, maar ga op onderzoek uit en ontdek wat het over je zegt!

Van Energie tot Energie,
HENRY