HENRY & SYL

Voor zover ik begrepen had, zijn jullie - Henry - de hogere energieen van Syl (dus niet extern, maar intern). Syl bestaat uit verschillende trillingen en dimensies, en de hoogste worden gevormd door Henry? Als Syl met jou praat, praat ze met haar eigen Hogere Zelf?

De aardse manifestatie, die jij kent als Syl, bestaat niet uit verschillende trillingen en dimensies, maar de energiewokkel (denk daarbij gemakshalve maar aan een DNA streng) waar Syl een onderdeel van is, bestaat uit verschillende trillingen en dimensies.

Syl ervaart zich op een bepaalde trilling (in principe is zij ook de hoogste trilling, maar heeft ze haar trillingERVARING verlaagd om op aarde te kunnen functioneren) en wij - Henry - zijn tevens de hoogste trilling in die energiewokkel. En omdat wij onze trillingervaring NIET hoeven te verlagen, LIJKT onze trilling hoger en daarom wordt gemakshalve de term HOGERE energie gebruikt. Maar dat heeft dus met de trillingERVARING te maken, niet met de daadwerkelijke trilling.
Maar Syl en Henry (om het zo maar even te formuleren) maken deel uit van dezelfde energiewokkel
.

Wellicht een bruikbare metafoor:

Syl is een huis en haar trillingERVARING kan varieren van lager (kelder) naar hoger (zolder). Als je een aantal huizen bij elkaar zet (alleen staat ieder huis dan in een andere dimensie) krijg je een dorp en dat is dan de energiewokkel. Met ons als burgemeester, hahaha.
En als je dan nog verder uitzoomt, zie je weer heel veel verschillende dorpen en nog verder uitzoomen en je ziet een provincie, een land, een wereld, een universum...één universum. Eén energie. Met heel veel verschillende manifestaties.

Van Energie tot Energie,
HENRY