HULPMIDDELEN

Henry, je zegt dat we geen trilling verhogen of verlagen, maar dat we het als een andere trilling ERVAREN. Is het dan ook zo, dat als je bijvoorbeeld een bepaald product, een edelsteen ofzo, gebruikt, waarvan we nu zeggen dat het je trilling verhoogt, eigenlijk je helpt om een hogere trilling te ervaren? Je helpt om die keuze te maken?

Goede vraag! Geen enkel product helpt je om een keuze te maken. Je geeft dat product zelf die kracht, omdat je er van overtuigd bent dat dat product helpt om een keuze te maken. Het product is dus een weerspiegeling van jouw overtuiging. Voel je het verschil?

Waarmee ik niet suggereer dat die producten geen eigen trilling hebben, waardoor je een gevoel van (h)erkenning kunt hebben die je als prettig - of juist niet - kunt ervaren. Maar geen enkel product ''van buitenaf'' heeft invloed op jou. De invloed die jij aan het product geeft, zorgt voor het effect.

Het gebruik van een 'hulpmiddel' kun je op twee manieren benaderen. Je kunt denken dat je het zonder dat product niet redt of je kunt het zien als een manier om jezelf in jouw kracht te zetten vanuit de wetenschap dat je het hulpmiddel eigenlijk niet NODIG hebt, maar dat het VOOR NU nog even prettig is om te gebruiken. Het is die keuze tussen handelen vanuit afhankelijkheid en Authentieke Kracht. Waarbij de keuze vanuit afhankelijkheid niet fout of slecht is. Het gaat om de bewustwording, zodat je snapt wat je aan het creëren bent

Van Energie tot Energie,
HENRY