LEVEN AFBREKEN

Zoals je weet staan we voor een pijnlijke keuze. Het kleine mensje in mijn buik is zwaar gehandicapt en hoewel we de keuze om te stoppen vanuit liefde zouden maken, voelt het toch als het afbreken van een leven en daar heb ik het erg moeilijk mee. Er is informatie die mij bij deze keuze zou kunnen helpen?

Een leven afbreken is Universeel onmogelijk. Geen enkel leven wordt afgebroken of beeindigd, het verandert alleen van vorm. Er is geen ontbrekende informatie die we je kunnen geven over deze situatie. De afgelopen jaren heb je alles in kaart gebracht om met deze huidige situatie om te kunnen gaan. En je doet het fantastisch. De menselijke ervaringen die je wilde opdoen, komen bijna in groepen op je af en je gaat er glansrijk doorheen. Besef je wel hoe groots je bent? Wat een voorbeeld je bent?

De connectie met dat kleine mensje in jouw buik heeft vele, vele redenen. Het is een kiezelsteen in een vijver waar de golfjes velen zullen beinvloeden. Het is geen straf. Je hebt niets verkeerd gedaan. Sterker nog...het is perfectie.

Maar de ervaring dat geen enkel leven wordt afgebroken heb je al in enkele vormen ervaren en dit is een nieuwe. Hij is diep en hij is belangrijk. Zodra je dit echt kunt voelen, zul je een vrijheid ervaren die zich niet in woorden laat vangen.

Het is een pijnlijk, maar essentieel voorbeeld van ''er bestaan geen verkeerde keuzes''. De energie die jullie de naam P. hebben gegeven, heeft gekozen voor een samenwerking met jullie om een aantal belangrijke ervaringen en inzichten te ondervinden en door te geven. Dit zijn allemaal vrije keuzes, allemaal uitsluitend gebaseerd op wederzijds goedvinden.
Jullie bedenken ''het leven'' niet in detail. Jullie geven aan wat jullie willen ervaren en de vorm is afhankelijk van het ervaringsniveau. Hoe intens je het al hebt ervaren en hoe diep je nog wilt gaan.

Als je kunt beseffen dat er geen grenzen zijn tussen tijd en afstand, dan is het eenvoudiger te begrijpen dat iedere wending in jullie besluitvorming, in een andere dimensie met alle betrokkenen werd afgestemd. En zodra de keuzes niet meer zouden passen bij de ervaringen die de betrokkenen wilden hebben, worden er andere samenwerkingen tot stand gebracht. Er is altijd sprake van wederzijds goedvinden. Het gaat VEEL verder dan jullie op dit moment ook maar kunnen visualiseren en jouw ontdekkingsreis met P. speelt daar een essentiële rol in.

Het is altijd perfect.

Van Energie tot Energie,
HENRY