IN GESPREK MET HENRY

ALGEMEEN (BETAALD) FORUM
We bieden een (betaald) forum waar Henry zich regelmatig laat zien en zich vooral richt op algemene onderwerpen. Voor een gesprek over persoonlijke situaties zijn onderstaande Trinity varianten de meest geschikte optie.
Meer weten over het betaalde forum? Kijk dan HIER

TRINITY CONSULT & COACHING
Privégesprek met Henry

Zoals je wellicht al hebt ontdekt, zijn er tijdens je puzzeltocht diverse handvatten aanwezig om je een stukje verder op te weg te helpen en/of om je te wijzen op een belangrijk inzichtpunt onderweg.
Eén van die handvatten is een Gids, die zichzelf onder de naam Henry presenteert.
Deze Gids is wat wij een Hogere Energie noemen en in het artikel over de Innerlijke Stem omschrijf ik hoe mijn contact met Henry is ontstaan en hoe dat contact zich heeft ontwikkeld.

Om zijn wegwijzers zo bereikbaar mogelijk te maken, beschikte Henry over een eigen forum, waar iedere belangstellende gratis met hem in gesprek kon gaan. Veel besproken onderwerpen zijn inmiddels op de site te vinden.
Uiteraard ging het hierbij weer om het proces en na bijna twee jaar gratis gesprekken gevoerd te hebben, was ik voldoende 'ingewerkt' om de informatie van Henry zuiver door te geven en is het tijd voor de volgende stap: betaalde consults.

En nee, je betaalt niet voor het advies van Henry.
Je betaalt voor de tijd en energie die ík in de consulten steek om het advies door te kunnen geven.

Je kunt kiezen uit vier varianten:

BASISCONSULT
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry mailen en ontvang je binnen een week een reactie. Hier kun je - als je wilt - nog een keer op reageren en Henry zal daar dan ook nog een reactie op geven. Daarmee is het consult afgerond.
We vragen voor een basisconsult een bijdrage van 25 euro, incl. BTW

FORUMCONSULT
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry plaatsen in een 'Spiegelkamer'. De 'Spiegelkamer' is een soort spreekkamer waar alleen jouw consult zal plaatsvinden. Jouw gesprek met Henry blijft dus volledig privé. Vervolgens kun je twee weken lang met Henry OVER DIT ONDERWERP in gesprek gaan.

Henry zal gedurende deze twee weken minimaal 3 keer reageren. Na twee weken is het consult afgerond en jouw toegang tot het forum afgesloten. Voor het voortzetten van het gesprek of vragen over andere onderwerpen dient een nieuw consult aangevraagd te worden.
We vragen voor een forumconsult een bijdrage van 45 euro, incl. BTW.


FORUMCONSULT XL
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry in een 'Spiegelkamer' plaatsen. De 'Spiegelkamer' is een soort spreekkamer waar alleen jouw consult zal plaatsvinden. Jouw gesprek met Henry blijft dus volledig privé. Vervolgens kun je twee weken lang met Henry OVER DIT ONDERWERP in gesprek gaan.

Henry zal gedurende deze twee weken minimaal 7 keer reageren. Na twee weken is het consult afgerond en jouw toegang tot het forum afgesloten.
Voor het voortzetten van het gesprek of vragen over andere onderwerpen dient een nieuw consult aangevraagd te worden.
We vragen voor een forumconsult XL een bijdrage van 100 euro, incl. BTW


TRINITY COACHING TRAJECT

Ben je op zoek naar meer langdurige ondersteuning? Wil je liever niet ''vast'' zitten aan een bepaalde periode waarin je uitgepraat ''moet'' zijn en wil je over allerlei verschillende onderwerpen met Henry kunnen praten? Dan is een Coaching Traject misschien iets voor je.

We spreken een bijdrage af en voor dit bedrag koop je in principe een aantal uur Trinity coaching in. Deze uren worden dus ingevuld wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Je krijgt toegang tot een besloten forum waar je, zolang er nog tijd beschikbaar is, over ieder gewenst onderwerp met Henry van gedachten kunt wisselen.

Als je besluit om dit traject voortijdig af te breken, heb je geen recht op terugbetaling van de nog uitstaande uren.

Onderstaande bijdragen zijn incl. BTW

€ 200 = 2,5 uur

€ 300 = 5 uur

€ 400 = 7,5 uur

€ 500 = 10 uur

Voor het aanvragen van een Trinity consult of Trinity coaching, kun je me MAILEN

Handreikend,
SY
L