Jaaroverzicht 2008

We hebben ook dit jaar weer niet stilgezeten.
De nieuwe ontwikkelingen op een rij:


Deze nieuwe consultvorm werd in maart via een meditatie doorgegeven en we hebben het ontwerp en de vormgeving in handen genomen. Dankzij het snelle handelen van vriend Paul konden we eind maart ook een online-versie presenteren.
Inmiddels hebben bijna 4000 personen de website bezocht. In totaal is de site bijna 10.000 keer bezocht!In april werd de verzameling Handreikertjes uitgebreid met tien nieuwe (liggende) exemplaren.
Natuurlijk kunnen deze Handreikertjes ook nog steeds online getrokken worden, zodat je iedere dag kunt ontdekken welke boodschap op jouw pad wil komen.In diezelfde april is er een nieuwe cover voor het docuboek
'Mijn Keerpunt' gepresenteerd. In dit boek omschrijven zestien personen op welk moment in hun leven ze gingen beseffen dat er een verband is tussen wat we denken, doen en ervaren en hoe hun leven hierdoor is veranderd. We zijn nog steeds op zoek naar een uitgever.


MEER RUIMTE!


We waren al een paar maanden bezig geweest met de voorbereidingen, maar op 1 juli was het dan echt zover...we stapten over naar een nieuwe webhost en hebben onze webruimte gigantisch uitgebreid! Hierdoor hebben we ook meer ruimte om voor anderen iets te betekenen. Kijk maar eens bij augustus...We hebben veel creatieve mensen op ons pad en om hun kunstwerken onder de aandacht te brengen, hebben we in juli in onze webshop een speciaal hoekje voor ze gemaakt met de titel 'Hand in Actie'. En nee, we hebben geen aandelen, maar geven deze producten graag de aandacht die ze
- volgens ons - verdienen.
Omdat we nu alle ruimte hebben, kwam er in juli een website bij: Spiritueel Enzo. Een
overzicht van 'spirituele' termen met daarbij onze persoonlijke visie op die term.

Dus als je wilt weten wat onze definitie van 'spiritueel' is of wat wij verstaan onder loslaten, neem dan eens een kijkje op
www.spiritueelenzo.nl. Op het forum is tevens een apart hoekje gemaakt waar je terecht kunt als je benieuwd bent naar onze visie over een term die nog niet op de site staat.Natuurlijk mag Handreiking.com niet ontbreken op het populaire en snelgroeiende netwerk Hyves. Daarom hebben we er in augustus een soort visitekaartje gemaakt, waarbij de informatie natuurlijk niet zo uitgebreid is als op de site, maar waar we een paar boeiende filmpjes hebben verzameld en waar de nieuwste ontwikkelingen worden gedeeld.

Je kunt in principe alles meelezen zonder lid te worden, maar natuurlijk vinden we het leuk als je je bij ons aansluit!Zoals eerder gezegd hebben we, dankzij onze nieuwe ruimte, nu ook de mogelijkheid om voor anderen iets te betekenen. In augustus kreeg dit vorm door het maken van twee fora.
In opdracht van Brugmeesters José en Petra kwam het Transformatiebrugforum tot stand en op verzoek van Ellen is het forum Cosmic Garden tot bloei gekomen.In september werd weer een nieuwe klus afgerond. Eind september konden we de Transformatiebrug Homeset in onze shop presenteren. De set bestaat uit 50 kaartjes - onderverdeeld in drie categorieën - plus een korte handleiding. Het geheel wordt geleverd in een sierlijk houten schatkistje.
We zijn er trots op!Ook ons pad blijft natuurlijk vol verrassingen. Door steeds open te blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen en door te blijven kijken naar wat NU bij ons past, ontstond in oktober geheel onverwachts een nieuwe consultvorm: Quantum Flight.

Aan de hand van acht kaarten krijg je een duidelijk beeld van een proces dat momenteel speelt. Hoe sta je daar in? Wat is het eindpunt? En hoe kun je het proces op gang houden? Het is een boeiend concept waar we de laatste paar maanden al veel mee hebben gewerkt en we zijn er erg enthousiast over!In november is het forum uitgebreid met een nieuw element: Braderie. In dit forum kunnen leden van het forum naar hartelust reclame maken voor producten en/of zichzelf.Door bovenstaande ontwikkelingen was het niet voor iedereen meer helemaal duidelijk wat we - als Handreiking.com - te bieden hebben. Daarom hebben we in november een duidelijk overzicht gemaakt met onze activiteiten. En ja, het is een hele lijst. Heerlijk!EN IN 2009...


Voor 2009 staan alweer een paar spannende nieuwe ontwikkelingen op het programma!

* Zo zijn we met de Quantum Flight op een aantal beurzen te vinden! Kijk maar eens in onze AGENDA

* Op 15 februari staat een High Spirit Tea geboekt

* Handreiking Consult is uitgebreid met een
Handreiking Coaching Traject, waarbij de eerste deelnemer begin januari zal beginnen.EN VERDER......
hebben het afgelopen jaar bijna 8000 personen de site van Handreiking.com bezocht en werd de website in totaal bijna 30.000 keer bezocht.

...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, Pitstop-aankopen, mond-op-mond reclame en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl