WC


In mijn droom was ik in mijn oude huis. Ik was in mijn oude slaapkamer. Opeens zie ik mijn vader. Hij is verwond aan zijn hoofd door de plafond ventilator (die er ook hing) een flinke jaap in zijn hoofd en in zijn hand.

Ik liep de trap af en ging naar de wc om te plassen. Ik stond op en merkte dat ik nog niet gestopt was met plassen , de hele wc nat en ik probeerde met wc papier als haastig schoon te maken.

DIt is de derde wc droom in een korte tijd. De vorige keer droomde ik dat ik bij mijn moeder thuis op het toilet niet kon stoppen met plassen, ook daar overstroomde de boel en ik was haastig met wc probier alles aan het opdweilen.

Wat kan dit inhouden, nogal vreemde droom

Een mogelijke verklaring:
Een toilet is de plaats waar we ons ontdoen van verteerd voedsel en afvalstoffen. Een bepaalde vorm van zuivering en loslaten, dus.

Het feit dat je meerdere keren droomt dat je niet kunt stoppen met plassen, zou kunnen betekenen dat je bepaalde dingen te lang hebt ''opgehouden/vastgehouden'' en dat de droom aangeeft dat deze dingen er nu uit willen (of je er nou klaar voor bent of niet!)

Het kan ook betekenen dat je al het loslaten bént en deze droom aangeeft dat je het gevoel hebt ''dat het geen einde heeft''

Het stukje over je vader zou kunnen betekenen dat er iets in het contact met je vader is veranderd/gewond is geraakt. Aangezien de wond aan het hoofd zit, zou het kunnen gaan om een verschil in ''tegen dingen aankijken'' of ''anders over dingen denken''