Désirée

Ben even in verzet geweest over het neerzetten van mijn droom, omdat ik daar al mee bezig ben en (ik zie er al een paar grinniken hier) ik er pas mee op de proppen wilde komen als het helemaal af was (perfect...pfffttttt ), maar ja, aangezien alles een proces is...is dat eindresultaat moeilijk te bepalen hiihihihihihi, dus ik doe stoer en geef gewoon de huidige status:

Ik ben vorig jaar al begonnen met het geven van een creatieve workshop, dromenvangers maken. Maar dat was het niet helemaal, er ontbrak voor mij van alles aan. Langzaam maar zeker is eind vorig jaar alles op zijn plaats gevallen en is er nu een workshop van een dag ontstaan, waarin er nog steeds een dromenvanger gemaakt kan worden, maar waarbij ook gekeken wordt naar kleurgebruik, edelsteengebruik en vogeltarot zodat je er achter kunt komen wat je (on)bewuste keuzes je te vertellen hebben. Daarnaast was er iemand die zei, jij hebt een website nodig. ehhh, ja, maar dat komt nog wel, was mijn antwoord, dat moet ik eerst nog even allemaal uitzoeken.
Nou, dat uitzoeken hoefde niet, hij wilde (en doet dat dus ook!!!) mij wel sponsoren, als ik de naam even op wilde geven?
Dus sinds 2 december vorig jaar bestaat www.dromenvangster.nl en vanaf eind januari wordt de site gebouwd. Dit heb ik aan weer iemand anders gevraagd omdat ik keuzes "moet" maken en ik niet alles zelf hoef te kennen en te kunnen. Ook dit is een grote stap voor mij, niet zellluf willen doen en vervolgens omdat het teveel is niet doen....

De datum voor de eerste workshop is geprikt (25 februari) en oeps het maximum is 6 en ik heb al vier definitieve aanmeldingen en 1 nog op de misschien lijst.....
Mijn droom is dus al voor een deel in uitvoering, maar ik ga er vooral voor dat ik dit jaar bewust kies wat ik wil doen, wat voor mij belangrijk is en voelt als de juiste weg. En daarom soms dingen ook niet doen of hulp vragen en het uit handen geven.