Ellen

Dream big.. stond op de nieuwjaarskaart van Syl en Peter en hèhè.. in ene IS mijn droom er. Ik nam de stap om mijn forum "internationaal" te maken en tjakka.. de droom deed mee.

Mijn droom is mijzelf in alle facetten te laten zien en vooral ook te laten horen. Ik wil lezingen geven. Voor volwassenen en kinderen. In binnen en buitenland...vanaf Mallorca gezien.
Ik wil op een luchtige, ontspannen manier vertellen over Ascension. Met heel veel humor, waar mogelijk! Over alle veranderingen. Over mijn eigen ervaring(en). Over Zijn en je wensen in vervulling te doen gaan. Met alle ruimte voor emoties en vragen.

Ik ga ook samen werken in een centrum. Met lezingen, privé begeleiding. Waar anderen dan ook werken met massages, workshops, etc etc. Graag ook een koffiehoek, waar mensen kunnen praten samen en lezen. Gewoon zijn.
Mijn schilderijen hangen daar ook, dit blijft voor mij een manier om mij uit te drukken en ook te laten zien. Kunst raakt mensen in hun hart en dat vind ik prachtig! Ik ga ook een expositie geven. In ieder geval 1 keer en kijk of het iets is voor meer.

Ook heb ik een wens om in Nederland een eigen plek te hebben. Voor verblijf en voor werk. Als ik er niet ben, kan dit voor andere doeleinden ook gebruikt worden. B.v. voor anderen om als werkplek te gebruiken.

Mijn website zie ik als een goedbezochte, internationale plek. Met informatie, van mijzelf en ook van anderen. Het forum zal zichzelf helemaal in beweging houden, als ontmoetingsplek voor mensen over de hele wereld.

Ik ben heel erg geinteresseerd in andere bewoners van andere planeten. Ik wil echt een keer met een vliegende schotel mee! Wat ik vooral wil, is open staan voor wat er op mijn pad komt. Mij niet vast blijven houden aan wàt voor plan ook. Wel alles in het kader van deze droom: laten zien en laten horen.

De eerste stappen zijn allang genomen. Voor nu staat op het program:

Vertrouwen in channelen te krijgen.
Vertrouwen laten groeien in mijZelf en mijn begeleiders/engelen en gidsen. Waarvoor ik de nodige tijd en aandacht aan zal geven. Dit is al een dagelijks gebeuren voor mijzelf. Ik ga ook een channelcursus volgen onder leiding van Sylvia HayronKryon. Hier op het eiland Mallorca. ( aug. 2006)

Ook staat op het program om een opleiding te doen, hier op Mallorca, voor het begeleiden van (nieuwetijds) kinderen. Ik wil graag met kinderen gaan werken, die op de ene of andere manier niet helemaal in het gangbare beeld passen. Dit via spel en gesprekken, channelen op kinderen afgepast. Eigenlijk dus samen met de kinderen channelen.

Voor nu geef ik ook privè begeleiding, via gesprekken, in huis of in de natuur. Waarbij ik, waar van toepassing, gebruik zal maken van alle middelen die ik ter beschikking heb. Zoals healing, remedies, lichtwezen essences, kaarten etc.
Maar vooral met woord en daad.