Henriëtte

Mijn kinderdroom wil ik nu in vervulling laten gaan, toe te laten.
Deze MOOI is het eenvoudige huisje, boompje, beestje. Een liefdevol leven met de man die ik nu op dit moment ken wáár te maken. Emoties te delen zonder veroordeeld te worden. Ons eigen nestje bouwen in harmonie. Samen leven delen en genieten van het zijn.
Ik ben er nu van overtuigt dat ik mijn MOOI nu wel kan verwezelijken met mijzelf en met hem. In ons huisje met veel bos eromheen zodat we lekker in de natuur kunnen lopen, lachen, energie opdoen, genieten. Heerlijk met onze honden die ik mis.


D aarnaast wil ik graag mijn eigen praktijk aan huis, een huis kopen of bouwen samen met mijn levenspartner, met een zwembad gevuld met helende zouten. Ik weet nu nog niet precies hoe dat heet, maar het geneest je als je erin zwemt. Het zal ons goed doen, maar ook de mensen die mijn hulp nodig hebben om zelf te kunnen genezen.
Ik help eenieder die hulp behoeft op ieder gebied dat nodig is. Ik ben nu bezig om mezelf hierop voor te bereiden door middel van studie en cursus. Ik ben de weg aan het uitstippelen wat ik daar precies voor nodig heb.
O ver geld maak ik me geen zorgen meer...als het voor mij bestemd is, zal ik het geld wat bij mijn MOOI nodig is ook ontvangen, daar ben ik nu van overtuigd.

Daarnaast ben ik nu begonnen met het maken van aparte schilderijen. Kleding voor mezelf wil ik maken en ik ben nu aan een boek begonnen, een boek om te helpen, voor mensen (zo ben ik op het idee gekomen) die de spirituele boeken niet begrijpen en toch willen leren.
Ik ben van mening dat ieder mens recht heeft op informatie en deze moet ook duidelijk zijn. Ik ga mijn best doen om dit tot stand te brengen, want Liefde overwint alles en de aanhouder wint en dat ben ik. Dit motto is me heilig geworden en heeft me door menig moeilijke periode heen getrokken, deze gedachtenkracht werkt (voor mij). ook nu werkt het, zo zie je maar..niets is onmogelijk. Als de tijd voor mij is gekomen, zal ik het mogen ervaren en daar ben ik dankbaar voor. Het is al begonnen...en ik zie nu een glimlach om mijn mond...bedankt!

heel veel Liefde, Licht en kracht wens ik jullie en voor jullie MOOI

Henriëtte