Milou

Mijn missie is het verbeteren van de kwaliteit van leven en werken. Onderliggende missie is het bevorderen van het voortbestaan van de Aarde en de mensheid.

Om te beginnen met het waarmaken van deze missie, ben ik bezig geweest om de kwaliteit van mijn eigen leven en werken te verbeteren. Ik heb een aantal opleidingen, workshops en cursussen gevolgd, waaronder de HTS opleiding medische elektrotechniek, Reiki Practitioner, Reiki Master, Touch for Health, Reiki de Verdieping, Geld-Kracht-Liefde, Shin-do, Wholistic living, Wholistic environmental living. Ik ben producten gaan gebruiken, waaronder bach bloesem, homeopathie, soul cures, aura ondersteunende producten (ozaliet zout, ozaliet schotelstraler, be-o-liet hanger), heb mijn huis geneutraliseerd (met de Benzoliet Octaedermethode) en de energie in huis verder geoptimaliseerd (Ozaliet Spiraal en Parel).

Een ander onderdeel om mijn missie waar te maken, is de opening van mijn eigen Reiki Praktijk Chõ in 2003. Mensen konden in de praktijk komen voor een Reiki behandeling. Mijn lidmaatschap met beroepsorganisatie Reiki Ryoho zorgde voor mogelijke vergoeding van de kosten van een behandeling, maar ook voor het uitdragen van professionaliteit naar buiten. In 2005 ben ik cursussen Reiki eerste graad en tweede graad gaan geven. Er volgden Touch for Health behandelingen, het neutraliseren van woningen en de verkoop van aura ondersteunende producten. Ik leerde hoe je plattegrond controles kunt doen, zodat de energetische kwaliteit van een woning of bedrijf gecontroleerd kan worden met bijbehorend advies. In 2007 heb ik door de uitbreiding van diensten en producten de naam veranderd in Health Centre Chõ.

Dit is wat ik tot nu toe heb gedaan. Er zijn al vele mooie, diepgaande behandelingen en cursussen geweest, met name in Nederland.

Graag zou ik mijn aanpak op de hele wereld willen toepassen, zodat van zoveel mogelijk mensen de kwaliteit van leven en werken wordt verbeterd, waarmee tevens het voortbestaan van de Aarde en de mensheid wordt bevorderd.

Wat ik verder graag zou willen, is bij bedrijven de kwaliteit van leven en werken te verbeteren. Het zo goed en optimaal mogelijk reïntegreren van (tijdelijk) uitgevallen medewerkers en het voorkomen van uitval met behulp van gesprekken, behandelingen (Reiki of Touch for Health), Reiki cursus, aura ondersteunende producten of het neutraliseren van huis of bedrijf. Begeleidingstrajecten opzetten en zowel de thuissituatie als de situatie op de werkplek helpen verbeteren. Om optimaal te kunnen functioneren is het belangrijk om je blij, energiek, gezond en fit te voelen. Om de weg vrij te maken voor verandering en vernieuwing is het belangrijk om de werknemer op weg te helpen de diepere oorzaken van het ziek zijn te achterhalen. Wanneer de werknemers begeleid worden, die psychisch of emotioneel een steuntje in de rug nodig hebben, of lichamelijke klachten hebben, kan uitval voorkomen worden.
Ook wil ik graag veel meer mensen, gezinnen, kinderen bereiken. Misschien wel via scholen.

Daarnaast zou ik graag (wetenschappelijk) onderzoek doen naar het effect van mijn aanpak. Bijvoorbeeld met behulp van een ziekteverzuim onderzoek, enquêtes of medisch onderzoek samen met een arts, specialist, verloskundige of gynaecoloog.

Om mijn missie te volbrengen, zijn er producten nodig, zijn er geïnteresseerde mensen en bedrijven nodig, is er geld nodig, is er steun nodig. Dit alles zal er op het juiste moment en op de juiste plek zijn. De signalen zal ik oppikken, en ik zal alle mogelijkheden al mijn ziel en zaligheid aanpakken.
Ik zou graag een vaste woonplek hebben met mijn gezin op Nieuw-Zeeland in een ruim huis met tuin, een gastenverblijf en een cursusruimte, behandelruimte en wachtkamer. Verder wil ik reizend over de hele wereld zoveel mogelijk mensen bereiken.

Iedereen, die mij wil ondersteunen (ook financieel), zal ik met open armen in dankbaarheid ontvangen.

Syl, je zei: denk groot. Ik vind dit voor nu wel even groot genoeg.

Veel liefs,
Milou

Health Centre Chõ.com