Het bundelen van energie creëert wonderen!

We steken veel energie in het delen van onze ervaringen en inzichten op deze site. Geheel vrijwillig en vooral zonder verplichtingen. Mocht je echter - net zo vrijwillig en zonder verplichtingen - de behoefte voelen om ook energie in óns te steken, dan wordt dat met open armen ontvangen. We hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet, maar als je een eigen manier hebt, horen we daar natuurlijk graag alles over!

1. Zoals je wellicht in het artikel over GELD hebt gelezen, zien wij geld 'gewoon' als een vorm van energie. Het 'in de lucht houden' van een (grote) website met forum, zoals Handreiking.com, kost veel geld. Wil jij financieel een steentje bijdragen? Klik dan op onderstaande schatkist voor een pdf met alle gegevens.

15 april 2011 Anonieme gift
50,-
12 januari 2011 Sabine Cordonnier
30,-
2 januari 2009 Anonieme gift
50,-
9 november 2008 Daniëlle Veen
25,-
8 juli 2008 Ellen Jacover
100,-
25 maart 2008 Ineke Mosk - van Doorn
25,-
11 november 2007 Daniëlle Veen
25,-

2. In onze webshop bieden we een groot aantal boeken, inzichtkaarten en cadeau-artikelen aan. Producten die je ook op andere plekken op internet kunt kopen. We ervaren jouw aankopen in onze Pitstopshop dan ook als een teken van loyaliteit en steun voor onze site en ons forum.

3. Natuurlijk is mond-op-mondreclame ook een prachtige manier om energie uit te wisselen! Ben je enthousiast over onze site? Laat het anderen weten! En laat het ons weten! Schrijf je in op onze nieuwsbrief - en stuur deze door naar anderen - en/of laat een berichtje achter op ons prikbord! We horen graag van je.

Alvast bedankt voor jouw energie!!!