Waarom lukt het me niet om mijn doel te bereiken?

Waarom heb ik het gevoel dat ik niet volledig tot mijn recht kom?

Waarom loop ik steeds tegen dezelfde moeilijkheden op?

Waarom walst iedereen over me heen?

Waarom vind ik het zo moeilijk om een keuze te maken?

Heeft mijn leven een reden en zoja, welke reden is dat dan?

Om een leven te creëren dat jíj wilt, heb je een strategie nodig. Een plan van aanpak. Een plan dat past bij wie jij bent. Maar wéét je eigenlijk wel wie je bent? En dan bedoelen we niet je geslacht, je beroep of je familiestatus. Maar wie JIJ bent. Wat JOU uniek maakt. Geen idee? We helpen je graag om het helder te krijgen tijdens de workshop HAAL HET BESTE UIT JE LEVEN.

In deze 12-urige workshop, onderverdeeld in een aantal bijeenkomsten, staat het bewust worden van jeZelf centraal. Aan de hand van oefeningen gaan we ontdekken wie je werkelijk bent en of het leven dat je leidt ook is afgestemd op wat je werkelijk wilt. Het zal duidelijk worden wie en wat jou blokkeert om je doel te bereiken. We bieden je handvatten om met oordeel, kritiek, manipulatie en negatieve opmerkingen om te gaan en presenteren een zes-stappen-plan naar daadwerkelijke verandering.
Om uiteindelijk, de titel van de workshop zegt het al, het beste uit je leven te halen.

Tevens bieden we een besloten forum dat onder dagelijks toezicht en begeleiding staat van de workshoptrainers. Dit forum is tijdens de workshop én tot een maand daarna gratis te bezoeken.

We bieden deze workshop tevens aan als een thema-avond, waarbij de opzet in grote lijnen duidelijk zal worden. Een bezoek aan deze thema-avond biedt echter geen toegang tot het forum.

Wil je met gesloten beurs met jezelf aan de slag? Ook dát kan! Op deze site zijn heel veel adviezen en oefeningen te vinden waarmee je gratis het beste uit jeZelf kunt halen. Zonder onze begeleiding, maar dus ook zonder kosten!