SYL

HENRY's VISIE - OORDEEL

Henry is een groep Hogere Energietrillingen die - als één stem - communiceert met Syl. Vanuit deze samenwerking is dit boekje ontstaan, waarin Henry zijn/hun visie geeft op Oordeel.
Henry's Visie bestaat uit 52 pagina's van zeer zware kwaliteit papier (200 gr). Hierdoor komen de acht gekleurde afbeeldingen in het boek prachtig tot hun recht!

Het boekwerk wordt bijelkaar gehouden door een ijzeren spiraal, waardoor het niet alleen makkelijk is om de (dikke) pagina's om te slaan, maar ook om het boek open te laten liggen of zelfs ergens neer te zetten als je één van de afbeeldingen op je in wilt laten werken.


ISBN 978 90 78 064 015
Het boekje kost € 10,-.
Deze prijs is incl. BTW en excl. verpakking- en verzendkosten.

Meer info over het boek op Henrysvisie.nl


MIJN KEERPUNT

Het is zover! Het docu-boek 'Mijn Keerpunt' is er!

In MIJN KEERPUNT vertellen 15 vrouwen over hun reis. Over de bagage, routebeschrijvingen en het proviand dat ze vanaf hun jeugd verzamelden. Over de obstakels onderweg. En natuurlijk over de gebeurtenissen die hen deed beseffen dat er een duidelijk verband was tussen hun ervaringen en wat ze dachten en deden, waardoor alles opeens op z’n plek begon te vallen.
MIJN KEERPUNT biedt een helder en eerlijk verslag van de ontdekkingsreis naar wie we nou werkelijk zijn en wat onze rol in dit leven is.

Het boek kost € 15,-.
Deze prijs is incl. BTW en excl. verpakking- en verzendkosten.

Meer info over het boek op MijnKeerpunt.nl


ZWERVENDE ZIELEN

Zwervende Zielen vertelt het verhaal van de cynische en nuchtere projectontwikkelaar Rex McMillan, die de opdracht krijgt om een recreatiepark aan het Canadese Lake Winnipeg te bouwen.
Vanaf het moment dat hij die opdracht aanneemt, wordt hij bedolven onder onverklaarbare gebeurtenissen, zoals voorspellende dromen, geestverschijningen, bijna-dood ervaringen, visioenen uit een vorig leven en een paar bizarre ongelukken.
Is er sprake van ‘menselijke’ sabotage of is dit park, dat wordt door de Indianen wordt beschouwd als Heilig Grondgebied, vervloekt?
Met de hulp van fotografe Lily McBride probeert hij controle te krijgen over de situatie en zijn gevoelens, maar dat lijkt pas mogelijk als hij die controle juist loslaat...


ISBN 978-90-7733-935-3, Uitgeverij Boekenbent

Spirituele roman, 316 pagina's
Het boek kost € 18,-.
Deze prijs is incl. BTW en excl. verpakking- en verzendkosten.


Meer info over het boek op ZwervendeZielen.nl