Nieuwsbrief januari 2011


WE MOGEN WEER!


Op zaterdag 29 en zondag 30 januari zijn we weer te vinden op de Paranormaal Alternatief Beurs in de hal van ExpoRijswijk.

Bij stand 188 vind je de Quantum Flight, daarnaast - op nr. 189 - zit Steven, iets verderop zit Petra met de Transformatiebrug (191) en Sandra verkoopt weer mooie spullen uit haar Inspiratiewinkel Pluk je Dag op stand 205.

We zullen niet aanwezig zijn met onze verkoopstand, maar het blijft mogelijk om de bestellingen via onze webshop op de beurs op te halen.


KARMA COACH

De mogelijkheid om bij ons een coachingtraject aan te vragen, bestond al een tijdje, maar we konden op één of andere manier maar geen naam verzinnen die de lading ook echt dekt. Tot begin dit jaar. Opeens kwam de naam 'Karma Coach' op tafel en we hadden allebei meteen een 'ja, dat is 'm'.

Het is ons bekend dat de term 'Karma' een aantal verschillende definities kent. We hebben daarom veel aandacht besteed aan het zo duidelijk mogelijk uitleggen van de definitie die wij hanteren.

Benieuwd? Kijk dan HIER


NIEUW JAAR... NIEUW FORUM

We hadden het al in ons jaaroverzicht aangekondigd: vanaf
1 januari 2011 hebben we gekozen voor een andere vorm voor ons forum. Of beter gezegd: we zijn weer terug bij de oorspronkelijke intentie voor het forum: een plek waar we onszelf en anderen inspireren en motiveren om te ontdekken en te ervaren hoe bijzonder we werkelijk zijn.
Om misverstanden te voorkomen, hebben we een duidelijke afspraken lijst samengesteld, zodat je vóór registratie begrijpt wat de bedoeling is en of die vorm past bij wat je zoekt en/of wie je bent. Je leest er HIER meer over.

En voor wie het zich afvraagt: het werkt fantastisch!


EN? WAT VOND JE ER VAN?

Inmiddels zijn er al een aantal reacties op de nieuwe roman 'Sleutel naar Thuis' bij ons binnengekomen en uiteraard zijn we daar heel blij mee. Vooral omdat de meeste recensies buitengewoon lovend en enthousiast zijn.

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen op de website die we speciaal voor het boek hebben? MAIL ons dan even!

Ben je benieuwd naar de reacties die tot nu toe zijn binnengekomen?
Die zijn HIER te vinden!
En tot slot...

...een welgemeend 'dank je wel' aan iedereen die zich - op welke manier dan ook - inzet voor ons.
Jullie steun, loyaliteit, enthousiasme, energie, reacties, vertrouwen, webshop-aankopen en giften zijn zéér gewaardeerd!

Handreikend,

Peter en Syl