In augustus 2004 hebben onze eigen ervaringen en inzichten, die we tijdens onze ontdekkingsreis hadden opgedaan, voor het eerst omgezet in een workshop. Eigenlijk zijn we vanaf dat moment op zoek geweest naar een vorm die bij ons past. Waarbij het niet gaat om 'laat mij je nou eens even vertellen hoe het zit', maar om het inspireren en motiveren van onszelf en anderen om te ontdekken we werkelijk zijn. Om echt te laten ervaren dat alle antwoorden in onszelf zitten. Dat het gaat om het ontdekken van je eigen waarheid, niet om het adopteren van visies van anderen. Dat het niet gaat om wat je wéét (of dénkt te weten), maar om wat je ervaart.

We hebben tijdens deze zoektocht een aantal verschillende workshops gegeven en ze hadden allemaal hun gouden momenten. Maar toch bleven we het gevoel houden dat deze workshops met een vastgesteld thema niet onze manier is.
Op 15 april 2007 hebben we Het Karma-Spel nog gespeeld en daarna hebben we er bewust voor gekozen om met deze vorm te stoppen. Vanaf dat moment zijn we bezig geweest met het onderzoeken van nieuwe vormen, waarbij onze intentie beter tot zijn recht kan komen.
In mei 2007 hebben we de High Spirit Tea in het leven geroepen en in 2008 zijn we gaan spelen met de term Spiritueel enzo.

Begin 2009 zijn we van start gegaan met ons Movivatiecentrum Selfbuilding.nl, waar we o.a. online cursussen en opleidingen aanbieden. Het zal hierbij gaan om onze eigen cursussen en opleidingen, maar we bieden ook ruimte aan anderen die hun ervaring via een cursus willen delen.

Als een stukje 'historie' en ter ere van die eerdergenoemde gouden momenten laten we onderstaande workshops wel op de site staan.
Want ook dit maakt deel uit van wie we zijn en we zijn trots op wat we gedaan hebben.