ONZE DROOM

Vanaf begin 2005 koesteren we een droom.
De droom van een eigen centrum, waar we elkaar kunnen motiveren en inspireren om te ontdekken en te ervaren wie we werkelijk zijn.

We hebben dit centrum 4 jaar lang voor ons gezien als een daadwerkelijk gebouw.
In eerste instantie ergens op de grens van Duitsland en Luxemburg - omdat we het daar zo prachtig vinden - maar later zagen we ook mogelijkheden dichter bij huis. Alleen bleven de financiële middelen uit en dus besloten we te accepteren hoe het was en verder te bouwen met de stenen die we wél hadden.

En tot onze eigen verbazing begon begin 2009 het centrum daadwerkelijk vorm te krijgen. Een vorm waar we eigenlijk nooit echt rekening mee hadden gehouden: online! Sterker nog, we hebben er meteen maar even twéé centra van gemaakt: Motivatiecentrum Selfbuilding.nl waar de betaalde activiteiten zijn ondergebracht, en dit Inspiratiecentrum Handreiking.com, waar we gratis informatie en inzichten aanbieden. Deze informatie vind je hiernaast op een rij.

Ongeacht of je er voor kiest om alleen rond te kijken of om daadwerkelijk deel te nemen: je bent altijd van harte welkom!