<% Response.CacheControl = " no-cache" %> <% Response.AddHeader " Pragma" , " no-cache" %> <% Response.Expires = -1 %> 

Welkom op deze puzzeltocht van je leven!

Op deze site willen we graag met jullie delen hoe onze persoonlijke puzzeltocht er tot op heden uitziet, welke stempelposten we zijn tegengekomen en welke inzichtpunten we onderweg hebben opgepikt.
Met als hoofddoel: het inspireren en motiveren van onsZelf en wellicht ook van jou.

Aangezien er veel te ontdekken valt, vind je hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen.

Inspiratiecentrum Handreiking.com
e-krant

Vanaf 3 maart 2011, 12.33 uur, heeft Handreiking.com de gratis e-krant Spiritueel enzo online. Geen website met specifieke spirituele onderwerpen. Hiervoor bestaan inmiddels al vele online kranten, magazines en websites die hun werk uitstekend doen. En hoewel we niet in concurrentie geloven (we geloven in collega's) zagen we op dat vlak geen ruimte voor een toegevoegde waarde.

Voor Spiritueel enzo is daarom gekozen voor een ander uitgangspunt: het bekijken van dagelijks nieuws en situaties door een 'spirituele bril'. Spiritueel enzo is hierdoor een e-krant die de spirituele ondertoon in de dagelijkse situaties belicht, waardoor iedere gebeurtenis een inspiratiebron kan worden!

Handreikertjes


Dat inspireren en motiveren doen we bijvoorbeeld aan de hand van HANDREIKERTJES.
Door op de foto op de startpagina te drukken wordt er, volledig willekeurig en automatisch, een Handreikertje uit de stapel gehaald en verschijnt er een boodschap die op dat moment bij jou past. Althans, dat is de theorie. Dat hoef je natuurlijk niet te geloven. Als je er niets mee kunt of wilt, doe je er niets mee. Zo simpel is het.

Puzzeltocht


Zoals het je inmiddels vast is opgevallen, is de indeling van de site gebaseerd op een puzzeltocht. We hebben de inzichten - die we tijdens onze eigen processen ontvangen - onderverdeeld in een aantal hoofdstukken.
Deze vind je HIER.

Natuurlijk (en gelukkig) is onze reis nog niet voorbij, dus er worden regelmatig nieuwe inzichten toegevoegd.


ReisgidsAls je tijdens jouw puzzeltocht onverwachte of moeilijk te begrijpen obstakels tegenkomt, is het altijd prettig om een GIDS in de buurt te hebben.
Een ervaren Gids, die beschikt over iedere beschikbare routekaart en duidelijke verbindingen kan leggen tussen de dingen die we voelen, ervaren en denken.
Een Gids die je niet vertelt hoé je moet lopen en al helemaal niet waar naartoe, maar die je inspireert en stimuleert om bewust te kiezen.

HENRY is zo'n Gids. Doe gerust een beroep op hem!
Forum


Behoefte om met reisgenoten van gedachten
te wisselen? Op zoek naar een veilige plek waar je aan de slag kunt met jezelf? Bereid om naar jouw beperkende patronen te kijken en uit jouw comfortzone te stappen?

Ons forum is zo'n plek. Geen vrijblijvende ontmoetingsplaats, maar een forum waar we bewust verantwoordelijkheid nemen voor onze keuzes en hier ook echt tijd voor maken. Lees HIER meer...

Droomroute


Dromen bedrog? Voor ons niet. Wij beschouwen dromen als een belangrijke boodschapper. Zowel de dromen die ons in onze slaap bereiken als de 'dagdromen' die ons meenemen op een reis zonder beperkingen.

Beide vormen van dromen krijgen op deze website alle ruimte onder de wegwijzer DROOMROUTE

E.H.B.O

Alle informatie op deze site is gratis. Deze informatie mag zonder beperking verspreid worden. Bronvermelding stellen we uiteraard wel zeer op prijs.

Als er behoefte is aan een persoonlijke begeleiding, dan bieden we die mogelijkheid graag. Het zal duidelijk zijn dat we aan onze tijd en energie wel een prijskaartje hangen. Je kunt onze activiteiten vinden bij Selfbuilding.nl. Zo hebben we in de afgelopen jaren lezingen en workshops gegeven.
Inmiddels hebben we een online variant gevonden waar we heel gelukkig mee zijn - en die we gemakshalve ook maar even in dit rijtje hebben gezet - maar we hebben er voor gekozen om de informatie van de workshops toch te laten staan, omdat het voor ons een belangrijke bouwsteen in onze ontwikkeling is.
Je vindt de info HIER
NieuwsDe term ''puzzeltocht'' zegt het eigenlijk al: het is een doorlopend proces van het vinden van aanwijzingen en het kiezen van nieuwe paden. Deze site zal dan ook nooit 'af' zijn. We zullen blijven ontdekken en blijven delen.
De meest recente toevoegingen kun je onder de knop NIEUWS vinden.

Je vindt daar ook de mogelijkheid om je op te geven voor onze nieuwsbrief.
Prikbord
We horen graag van je! Op het PRIKBORD vind je berichtjes die de afgelopen jaren door bezoekers van deze site achtergelaten zijn en we hopen dat jij ook iets laat horen.
We hebben voor een constructie gekozen waarbij je jouw bericht via de mail kunt opsturen.
Wij zorgen er dan voor dat het bericht een mooi plekje op het prikbord krijgt!
 
Contact


Heb je vragen over de site?
Wil je je aanmelden voor een bijeenkomst of consult?
Wil je weten wie 'we' nou eigenlijk zijn?
Onder de knop CONTACT vind je alle benodigde informatie.
Agenda


Hoewel de meeste activiteiten van Handreiking.com online plaatsvinden, laten we regelmatig ook ons neus wel eens zien, ergens in het land.
Zo hebben we een prachtige plek op de Paranormaal Alternatief in Rijswijk, maar zijn we ook actief met thema-bijeenkomsten.
Wil je weten waar we uithangen? Kijk dan maar eens in onze AGENDA

NetwerkTijdens onze puzzeltocht lopen we regelmatig tegen hele boeiende mensen aan met minstens net zo boeiende websites. Bij NETWERK is een overzicht van de sites te vinden die volgens ons zeker een bezoekje waard zijn.
Omdat het hierbij écht gaat om een weerspiegeling van óns netwerk, doen wij niet aan 'linkruil'
.

Inzichtpunt


Sommige boodschappen komen beter binnen als ze gepresenteerd worden in 'hapklare brokken'. Voor de liefhebbers hebben we daarom een aantal Power Point presentaties gemaakt rond de onderwerpen die we op deze site bespreken.
We hebben deze PowerPoints onder de noemer INZICHTPUNT samengebracht.
Om deze presentaties te kunnen zien, moet je dus wel beschikken over PowerPoint op je pc.


Bibliotheek


Benieuwd naar Syl's boeken? Of kom je kijken of we al zijn begonnen met onze reeks spirituele e-romans? Onze BIBLIOTHEEK is dan in ieder geval
de plek om in de gaten te houden!
Je vindt hier ook ons ''woordenboek'': onze definities voor termen die we tijdens onze eigen ontdekkingsreis zijn tegengekomen.

Motivatiecentrum Selfbuilding.nl
Cursussen


Een deel van onze persoonlijke puzzeltocht was het vinden van een vorm om onze ervaringen en visies te delen die past bij de wereld van nu.
Deze ontdekkingsreis bracht ons begin 2009 naar ons Motivatiecentrum Selfbuilding.nl.

Een online ontmoetingsplek, waar we diverse cursussen zullen aanbieden.
De structuur van het Motivatiecentrum biedt de mogelijkheid om met mede-deelnemers van gedachten te wisselen. We zijn er zelf erg blij mee!


Karma CoachWaar het allemaal - in onze beleving - om draait, is het ontdekken van wie we werkelijk zijn. Het bewust worden van onze patronen - zowel de opbouwende als de beperkende - is daarbij een belangrijk onderdeel. En soms is het gewoon handig om iemand binnen handbereik te hebben die met je meekijkt. Die kan helpen met het blootleggen van de connectie tussen wat je denkt, voelt en ervaart.

Ben je op zoek naar ondersteuning? Iemand waarbij je kunt aankloppen op het moment dat je vastloopt of ergens dieper op in wilt gaan? Wellicht is de Karma Coach dan iets voor jou! De gesprekken vinden plaats op een besloten forum.

Trinity Consult & Coaching

In gesprek gaan met zogenoemde 'Hogere Energieën' kunnen we - is onze overtuiging - allemaal en er zijn vele manieren om dat contact te maken en te onderhouden.
Als het je - om wat voor reden dan ook - (nog) niet volledig vertrouwd op dat contact, maar toch graag van gedachten zou willen wisselen met een Universele Bron, kun je in gesprek gaan met HENRY.

Je kunt kiezen voor een consult of een coaching traject. De gesprekken zullen plaatsvinden op een besloten forum.High Spirit Tea


Wat is er leuker dan tijdens het genot van een bijzonder kopje thee en lekkere hapjes van gedachten te wisselen over jouw ontdekkinsgreis? Met een gespreksleider die
de gesprekken op gang kan helpen en - indien nodig - enige sturing kan geven?

En dát is dus precies de achterliggende gedachte van onze High Spirit Tea. In een ontspannen sfeer genieten van heerlijke thee, smakelijke lekkerijen en inspirerende gesprekken.

Denktank


Onze activiteiten blijken steeds vaker een inspiratiebron voor anderen. En aangezien we 'het inspireren en motiveren van onszelf en anderen' hoog in ons vaandel hebben staan, zijn we uiteraard erg blij met deze ontwikkeling.

Een bijkomend aspect is dat we regelmatig mailtjes ontvangen met vragen over 'hoe we dit gedaan hebben' en het verzoek om tips. Vragen die we altijd 'braaf' beantwoord hebben, waarna we vaak nooit meer iets hoorden. Dat werkt dus niet (voor ons) en omdat we die inspiratiebron wel willen laten stromen, hebben we de meest voorkomende vragen op een rij gezet met het antwoord.

Je vindt deze vragen én antwoorden in de DENKTANKWebshop
Handreikertjes.nl
Wie bezig is met een puzzeltocht, kan wel eens zin hebben in een momentje 'weg van de snelweg'. We bieden graag de mogelijkheid om eens rustig rond te snuffelen in ons winkeltje.
Naast onze eigen producten, maken we in dit winkeltje graag ruimte voor andere artikelen.

Zoek je een verkooppunt voor jouw schilderijen, boek(en), (wens)kaarten etc. en sluit het thema van jouw product aan bij onze site? Neem eens CONTACT met ons op!We wensen je heel veel plezier tijdens je puzzeltocht !