De linken, die in dit archief te vinden zijn, zijn gedateerd en kunnen inmiddels onbruikbaar zijn.

2009


16 november:
Aanstaande weekend - zaterdag 21 en zondag 22 november - zijn we weer te vinden op de Paranormaal Alternatief in Rijswijk. Bij stand 188 kan een Quantum Flight consult aangevraagd worden en stands 189 en 190 zullen weer gevuld zijn met spirituele kinderboeken, -cd's en -inzichtkaartjes en onze eigen producten, waaronder - voor het eerst - het Handreikertje Inzichtkaartenset.


30 oktober - 2 november:
Tijdens het Jubileum Handreikersweekend - waar we een aantal mensen die ons de afgelopen vijf jaar op diverse manieren gesteund hebben, hadden uitgenodigd op een grote boerderij in Lochem - hadden we twee primeurs! Ten eerste is ons Handreikertje Inzichtkaartenset officieel gepresenteerd. De vijftig Handreikertjes in een gekleurd rugzakje werden met veel enthousiasme begroet.

Tevens presenteerden we de eerste versie van het Proces Kwartet. Een kwartetspel dat bestaat uit 12 processen en ieder proces bestaat uit vier kaartjes met affirmaties die bij het proces horen.
Het spel, inclusief een begeleidend boekwerkje, zal in de loop van 2010 te koop zijn.26 oktober:
Vandaag hebben we een heel nieuw onderdeel van Handreiking.com gelanceerd: Bedrijfskarma. Zoals de naam al doet vermoeden, richten we onze aandacht in dit onderdeel niet op het ontdekken en ervaren van wie we zijn als individu, maar hebben we een formule ontwikkeld waarmee vrij snel duidelijk gemaakt kan worden waarom een bedrijf(sonderdeel) niet functioneert zoals verwacht/gehoopt.


17 augustus:
De vaste bezoekers hebben het inmiddels vast wel ontdekt: de nieuwe voorpagina van Handreiking.com staat er op! (Zie je nog steeds de voorpagina met 4 grote pijlen en een vierkante foto ernaast over Handreikertjes? Druk dan even op Ctrl F5 en de nieuwe voorpagina komt te voorschijn!)

We hebben natuurlijk ook weer een nieuwsbrief waar alle veranderingen op een rijtje zijn gezet.
Die nieuwsbrief vind je HIER


16 augustus:
Benieuwd hoe Hogere Energieën aankijken tegen menselijke emoties als oordeel? Dan is het boekje Henry's Visie - Oordeel wellicht iets voor jou! Kijk op meer informatie in onze boekenkast!


15 augustus:
In de afgelopen 5 jaar is onze 'Reisgids voor Bewust Zijn' - zoals we Handreiking.com graag omschrijven - behoorlijk in volume toegenomen. Niet in de laatste plaats omdat onze eigen puzzeltocht natuurlijk ook gewoon doorgaat en we dus steeds nieuwe dingen ontdekken die we vervolgens weer willen delen.
Ons pakket werd daardoor enigszins onoverzichtelijk en daarom hebben we er voor gekozen om nu een duidelijke verdeling te maken, gebaseerd op onze passie om onszelf en anderen te inspireren en motiveren om te ontdekken en ervaren wie we werkelijk zijn.
Het Inspiratiecentrum Handreiking.com is de plek waar de gratis informatie en inzichten te vinden blijven. Alle activiteiten waar we een financiële bijdrage voor vragen, zijn ondergebracht in Motivatiecentrum Selfbuilding.nl. Binnenkort onthullen we de nieuwe voorpagina van Handreiking.com, waar deze verdeling zo overzichtelijk mogelijk vorm heeft gekregen. Uiteraard zullen de ontvangers van de nieuwsbrief hier als eerste van op de hoogte gehouden worden.


14 augustus:
Het is onze passie om onszelf en anderen te motiveren en inspireren om te ontdekken en te ervaren wie we werkelijk zijn. Eén van de platforms die we daarvoor gebruiken is het forum.
Vanaf heden bestaat d
it forum uit twee delen: een gratis Inspiratiecentrum Handreiking.com - waarvoor je je alleen hoeft te registreren om aan deel te kunnen nemen - en een betaald Motivatiecentrum Selfbuilding.nl.

We hebben gekozen voor het toevoegen van een betaald forum om balans te brengen tussen geven en ontvangen. Het geeft iedereen die dat wil de kans iets te geven voor wat ze op deze site ontvangen en ons de kans iets te ontvangen wat wij middels deze site geven. Onze betrokkenheid zal in het betaalde gedeelte groter zijn en dieper gaan dan in het gratis gedeelte. Meer weten? Kijk HIER


24 juli:
Benieuwd naar onze nieuwsbrief? Je vindt de meest recente versie HIER


4 juni:
Benieuwd naar onze nieuwsbrief? Je vindt de meest recente versie HIER


21 mei:
Fan van onze Handreikertjes en op zoek naar een uniek cadeau? Vanaf vandaag bieden we de mogelijkheid om een Persoonlijk Handreikertje te laten maken! Kijk HIER voor de details!


19 mei:
Op 19 mei 2004 veranderde Handreiking.com van ''alleen een website'' naar ''een VOF'' en dat betekent dat Handreiking.com VOF vandaag dus precies 5 jaar bestaat!!! Wie bij ons al artikelen gekocht heeft, heeft al kennis kunnen maken met onze echte jubileum postzegel en begin november bieden we de groep mensen die ons de afgelopen jaar het meest gesteund hebben een Handreikersweekend aan. In dit jubileumjaar zullen we regelmatig met leuke acties komen, dus houd ons in de gaten!


27 april:
We zijn op de helft! De vierde module van de cursus 'Ontdek wie je werkelijk bent' is klaar!


24 april:
En inmiddels is de derde module van de cursus 'Ontdek wie je werkelijk bent' klaar!


23 april:
Ook de tweede module van de cursus 'Ontdek wie je werkelijk bent' is klaar!


16 april:
Eén van de cursussen van eigen hand heet 'Ontdek wie je werkelijk bent' en deze cursus wordt aangeboden in acht verschillende modules. Aanmelden voor de cursus wordt pas mogelijk als we alle acht modules gereed hebben, maar de eerste module staat vandaag in ieder geval op Selfbuilding.nl, dus het begin is er!


12 april:
Onze droom - een inspiratiecentrum - is uitgekomen, alleen - en ik zou bijna zeggen ''natuurlijk'' - in een hele andere vorm dan we zelf hadden gedacht. Het centrum, waar we cursussen gaan aanbieden en waar ook ruimte is voor anderen die hun ervaringen willen delen, is namelijk....online!
Op dit moment zijn we druk bezig met het inrichten van Inspiratiecentrum Selfbuilding.nl, maar kom gerust een kijkje nemen!


18 februari:
En nog meer grote plannen, want 2009 is blijkbaar ook het jaar waarin de boekenserie Henry's Visie daadwerkelijk in boekvorm zal verschijnen. We zijn nog aan het rondkijken en nadenken over een drukkerij, maar de websites zijn er al. Ja, meervoud. Want dit boekje hebben we ook al in het Engels klaarliggen, dus hoort daar natuurlijk ook een Engelse website bij. Je vindt de NL-versie op www.henrysvisie.nl en de Engelse variant op www.henrysvision.com.


10 februari:
Een nieuw boek vraagt natuurlijk om een eigen website en die is er nu: www.keerpunt.nl ! En de site van Zwervende Zielen is ook meteen in de restyling gegaan. Je vindt de nieuwe look HIER


29 januari:
Eind februari hopen we 'm officieel in de webshop te hebben: het docuboek 'Mijn Keerpunt' !
De voorinschrijving is inmiddels van start gegaan en tot 16 februari is het boek verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 13,- ! Vanaf 17 februari zal Mijn Keerpunt voor € 15,- in onze webshop verkrijgbaar zijn. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Wil je de verzendkosten uitsparen? We staan het laatste weekend van februari op de Paranormaal Energetica Beurs in Apeldoorn en eind maart op de Paranormaal Alternatief in Rijswijk. Je kunt het boek dan voor de introductieprijs bestellen en op één van die beurzen ophalen.25 januari:
Op 31 januari en 1 februari is Handreiking.com weer aanwezig op de Paranormaal Alternatief Beurs in Rijswijk, alleen dit keer helaas zonder de verkoopstand. In verband met een ernstig ongeluk van één van onze honden zal Peter thuis blijven. Ik ben op stand 188 te vinden voor consulten met de Quantum Flight. Mijn vriendin Petra zit naast me, op stand 189, met de Transformatiebrug.


2 januari:
Wat gaat het nieuwe jaar worden? We zijn erg benieuwd wat jullie voor jezelf gaan creëren! Zelf hebben we de komende maanden al een koers uitgestippeld, waarbij het thema 'Ruimte Innemen' zal zijn. Het laten zien wie je werkelijk bent. Anders gezegd: jezelf niet kleiner maken. Jouw ruimte helemaal innemen. Jezelf laten zien in jouw grootsheid. Daarmee hoef je trouwens niet te wachten tot je die grootsheid ook echt zelf ervaart danwel gelooft.
Het principe is
INZICHT --> vertrouwen op dat inzicht --> HANDELEN --> vertrouwen op die keuze --> ERVAREN (-->vertrouwen op die ervaring).

Wat we in 2008 allemaal hebben ervaren, kun je lezen in ons jaaroverzicht. En ook dit jaar staat er alweer veel leuks op de agenda.

Zoals de High Spirit Tea, die we op 15 februari organiseren. Inspirerende gesprekken onder het genot van een smakelijke thee en heerlijke hapjes!

Maar we beginnen overmorgen, 4 januari, met beursconsulten van de Quantum Flight! Wellicht ontmoeten we elkaar daar!

We wensen jullie in ieder geval een jaar waarin veel dromen zullen uitkomen en nieuwe dromen zullen ontstaan!