Onze 'puzzeltocht' is een doorlopend proces met het vinden van aanwijzingen en het kiezen van nieuwe paden als leidraad. Deze site zal dan ook nooit 'af' zijn. We zullen blijven ontdekken en blijven delen.
En de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen vind je hier. Onder de nieuwsberichten van dit jaar kun je het archief van de afgelopen jaren vinden.

2010


30 december :
Het was weer een bijzonder jaar! We hebben onze ontwikkelingen weer op een rijtje gezet in ons jaaroverzicht en deze vind je HIER


30 december :
Ons forumbeleid gaat per 1 januari 2011 veranderen. Benieuwd hoe? Je leest er HIER alles over


4 december :
Het was even stil met de nieuwsberichten, maar we hebben niet stilgezeten! En het bewijs hiervan ligt vanaf vandaag in onze webshop te stralen: de nieuwe roman Sleutel naar Thuis is verkrijgbaar! Nieuwsgierig? Kijk dan HIER


6 juli :
Helaas. Vandaag is bekend geworden dat voor ons het Next Top Spiritual Author avontuur is afgelopen. Ja, jammer! Ik heb de afgelopen maanden ontzettend veel geleerd en ik keek er naar uit om nog meer te leren. Maar blijkbaar is daar een nieuw pad voor nodig en dat ga ik nu dus bewandelen! Op de achtergrond waren we al druk bezig met de voorbereidingen om Henry's Vision (net als z'n Nederlandse broertje Henry's Visie) zelf uit te geven, dus daar gaan we gewoon mee verder. En verder zien we vanzelf wat op ons pad komt! Voor iedereen die heeft gestemd: dank je wel!


27 juni :
Tijdens de Handreikers Meeting in Almere werd weer een nieuw artikel gepresenteerd: de Handreikertjes Jaarkalender! In dezelfde layout als de Verjaardagskalender, maar dit keer met 12 gloednieuwe Handreikertjes! En de kalender blijft het hele jaar (2011) uniek, want de nieuwe Handreikertjes zullen pas in 2012 als foto beschikbaar zijn!


6 juni :
Ondanks het strandweer was de beurs in Rijswijk een geweldig succes! Onze nieuwe Handreikertjes Verjaardagskalender bleek enorm aan te slaan. In het begin van de middag waren we helemaal uitverkocht (en we hadden er 18 bij ons!). Hij is dan ook prachtig, al zeggen we het zelf:-)


7 mei :
De eerste ronde van de Next Top Spiritual Author is afgerond en gisteren werd bekend gemaakt wie er door zijn naar de volgende ronde...en YES! Ik sta er op!!! Heel erg bedankt voor het stemmen! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Houd dan mijn BLOG in de gaten!


14 april :
De eerste ronde van de Next Top Spiritual Author is halverwege en ook in de nieuwe lijst sta ik er bij!!! Dus aan iedereen die voor me heeft gestemd: ontzettend bedankt!!!

Vandaag is tevens een artikel in een lokale krant verschenen over mijn deelname. Nieuwsgierig? Je kunt HIER lezen wat er is geschreven.

Tevens ben ik een blog begonnen. Of eigenlijk twee: één in het Engels en één in het Nederlands. Op deze blog kun je de ontwikkelingen op de voet volgen. Je vindt 'm HIER8 april :
Ruim anderhalve week na de start van de Next Top Spiritual Author is er een Top 100 bekend gemaakt...en ik sta er bij!!! Dus aan iedereen die voor me heeft gestemd: ontzettend bedankt!!! Nog niet gestemd? Da's mooi, want wellicht kun jij dan met jouw stem helpen om mij in die Top 100 te houden. Want ik wil toch wel heel graag naar de tweede ronde, waar weer nieuwe uitdagingen op me wachten die ik graag aan wil gaan! Klik HIER, registreer je en breng je stem uit! Alvast ENORM bedankt en...zegt het voort:-)


29 maart:
Vandaag is de verkiezing van The Next Top Spiritual Author van start gegaan! Bij de eerste ronde draait het om het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen, dus zijn we via diverse kanalen deze verkiezing aan het promoten, want ja...wij doen ook mee!!! Met de Engelse versie van Henry's Visie, om precies te zijn! Ook stemmen? Graag! Klik HIER, registreer je en breng je stem uit! Alvast ENORM bedankt en...zegt het voort:-)


4 januari:
Naast zijn aanwezigheid in het betaalde forum en de Trinity consulten, is HENRY sinds vandaag ook nog op een andere manier aanspreekbaar: het Coaching Traject. Meer info vind je HIER


1 januari:
Er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons! Vol inzichten, mogelijkheden, ontdekkingen en ervaringen. Maak er dus weer iets moois van!