De linken, die in dit archief te vinden zijn, zijn gedateerd en kunnen inmiddels onbruikbaar zijn.

2005


18 december 2005: een vraag in het forum over mijn ziekte maakte een lang antwoord los. Ik heb mijn ervaringen met mijn ziekte daarom ook als artikel op de site geplaatst: KLIK HIER


11 november 2005:
tijdens een puzzeltocht is het altijd prettig om terug te kunnen vallen op een Gids. En dat kan vanaf vandaag. Kom eens kennismaken met HENRY.


11 november 2005:
de site is vanaf vandaag ook volledig in het Engels beschikbaar!


8 november 2005: we hebben een gloednieuw forum geopend. Dus als je eens van gedachten wilt wisselen over onderwerpen die je op deze site tegenkomt, kom dan gerust eens binnen vallen! Je bent van harte welkom!


14 oktober 2005: om 00.00 uur is Handreiking.com in z'n nieuwe jas gehesen.


27 september 2005: Druk bezig met bouwen. Een opmerking van mijn vriendin Ellen over de combinatie van de adviezen van de eerdere genoemde booschappers (zoals dr. Phil) en onze eigen activiteiten, zet de bouw even stil.

''Het is net of je nog de steun van dr. Phil enzo zelf nodig hebt. Terwijl, wat ik zie, je een heel eigen stijl hebt ontwikkeld. Vertrouwen op jezelf dus. Nog een stapje verder.''

Op het moment dat ik het lees, wéét ik dat dít de reden is van dit hele proces. Het gehackt worden, de beslissing om een nieuwe site te bouwen: de kans om heel duidelijk te laten zien wie wij zijn!


25 augustus 2005: Waar ik heel erg tegenop zag - het helemaal opnieuw opbouwen van de website - voelt nu als een enorme kans. De 'oude' versie van Handreiking.com was gericht op de boodschappers: dr. Phil, Suze Orman, Gary Zukav en anderen. De nieuwe versie van Handreiking.com zal gericht zijn op de boodschap.
Zoeken op thema's, dus. En de vorm heb ik ook al gevonden: een puzzeltocht!
Omdat het - ons inziens - niet gaat om het eindpunt, maar om wat je onderweg tegenkomt.


24 augustus 2005: Handreiking.com is voor de derde keer in korte tijd gehackt. De site, die ik een paar jaar geleden met PHP nuke heb gemaakt, blijkt niet meer bestand tegen ongewenste bezoekers en vandaag is de beslissing genomen: ik ga een andere website bouwen. Met, uiteraard, een ander programma dat hopelijk wél in staat zal zijn om inbrekers tegen te houden.