De linken, die in dit archief te vinden zijn, zijn gedateerd en kunnen inmiddels onbruikbaar zijn.

2007


1 december 2007:
Nog op zoek naar een bijzonder cadeautje? In onze pitstop vind je van alles en in de maand december (van dit jaar) worden alle bestellingen vanaf
50 euro gratis verzonden in heel Nederland! We hebben ook een beperkt aantal koelkastmagneten beschikbaar voor de snelle besteller!16 november 2007:
De bellijn is open! Ik ben bereikbaar op 0900-7077700, box 08 en een gesprek kost 80 cent per minuut. Voor meer informatie over deze bellijn en mijn collega's, kun je kijken op www.helderinzicht.com.
Ik heb geen vaste tijden, dus als je niet wilt wachten tot je me online ziet, kun je me ook mailen voor een afspraak. Ik zorg er dan voor dat ik op de afgesproken datum en tijd bij de telefoon zit!10 oktober 2007:
Vandaag de bevestiging gekregen dat ik deel ga uitmaken van een Spirituele Hulplijn. De bellijn wordt midden november operationeel en natuurlijk zul je t.z.t. op de site meer informatie vinden over hoe je me kunt bereiken!


28 juli 2007:
Het is zover! Ik ben niet meer de enige Pasting Practitioner
! Vanaf vandaag wordt Pasting óók gegeven door Ellen Jacover. Klik HIER voor meer informatie.


26 juli 2007:
Het heeft helemaal NIETS met deze website te maken, maar we zijn er ZO blij mee dat we het toch even willen vermelden...we hebben een nieuwe pup in huis! Op Dagboek van een Dobermann is er alles over te lezen.19 juli 2007:
Het hoekje ''Binnen Handbereik'' is weer uitgebreid met een bijzondere dame: Milou van Rooij. Reiki Master,
Touch for Health behandelaar en Wholistic Environmental Balancing. Je kunt HIER kennis met haar maken!


1 juli 2007:
Na het zien van de film 'The Secret', heb ik een Vision Board gemaakt met daarop een aantal wensen. Eén ervan is inmiddels in vervulling: vanaf vandaag werk ik freelance! De vrijheid om mijn eigen uren te bepalen en thuis te werken...geweldig! Een overzicht van mijn activiteiten vind je op SYL


30 mei 2007:
Een paar jaar geleden ontving ik, via een soort visioen, een nieuwe vorm van healing op celniveau: Pasting. Inmiddels heb ik al vele consulten gedaan en het effect van Pasting is nu wel duidelijk én fascinerend.
Het Pasting avontuur gaat echter nu een stap verder, want er is onlangs een aparte website voor gemaakt

- Pasting Centre.com - en we bieden nu ook een Pasting opleiding. De eerste aanvraag voor deze opleiding is inmiddels binnen!


30 mei 2007:
In het forum van Handreiking.com is sinds vandaag een nieuw subforum te vinden: Het Dankbaarheidsdagboek. Waar je - als je daar behoefte aan hebt - een dagboek kunt beginnen. Wanneer ben jij voor het laatst bewust DANKBAAR geweest?


18 mei 2007:
Een nieuwe activiteit is vandaag gepresenteerd: de High Spirit Tea. Wat de bedoeling is? Je leest het allemaal HIER

10 mei 2007: Op initiatief van Anouschka, één van de actieve forumleden van Handreiking.com, heeft ons droomproject nu ook een plekje op de populaire hyves. Klik HIER voor een directe verbinding...

20 april 2007: Afgelopen zondag, de 15e, was Het Karmaspel helemaal volgeboekt. Het was behoorlijk warm in Cursuscentrum Magenta in Zaandam! Reacties van deelnemers zijn HIER te vinden.

11 april 2007: Onze Pitstop - de webshop vol cadeautjes met een boodschap - is onlangs weer uitgebreid met nieuwe artikelen. Dit keer hebben we onze aandacht gericht op diverse boeken voor kinderen. Je kunt het nieuwe aanbod HIER vinden

9 april 2007: Het is altijd leuk om feedback te krijgen en het natuurlijk nog leuker als die feedback heel positief en enthousiast is! Berichten voor het gastenboek zijn dan ook van harte welkom en naar aanleiding van zo'n bericht, is het gastenboek uitgebreid met een hele nieuwe pagina voor 2007. Hij mag vol:-)

19 maart 2007: 'Jij bent de Bron van Alles'. Het is al enige tijd een Handreikertje, maar natuurlijk gaat dit inzicht steeds dieper. Het proces van het doorvoelen dat we echt allemaal met elkaar verbonden zijn, is HIER onder woorden gebracht.

5 februari 2007: Geld is zo'n onderwerp waar ik al jaren mee aan het stoeien ben.
De meest recente inzichten die ik heb opgedaan, zijn te vinden in het artikel
'Geld - deel 2'. En nee, op dit moment heb ik géén idee uit hoeveel delen dit onderwerp gaan bestaan:)

24 januari 2007: Het 'in de lucht houden' van een (grote) website met forum, zoals Handreiking.com, kost veel geld. Op herhaald verzoek bieden we vanaf heden de mogelijkheid om donaties te storten. Meer informatie is HIER te vinden.

18 januari 2007: In de rubriek ''Binnen Handbereik'' stellen we jullie graag voor aan Désirée. Ze fungeert op verschillende manieren als Dromenvangster.

2 januari 2007: Een nieuw jaar! Maak er iets moois van!
Zin in een nieuw artikel? Dat komt goed uit! In de categorie 'Herken de inzichten' is namelijk het artikel 'Heilige Opdracht' toegevoegd. Veel leesplezier!