De linken, die in dit archief te vinden zijn, zijn gedateerd en kunnen inmiddels onbruikbaar zijn.

2006

16 december 2006: Het einde van het jaar nadert en het is dus de hoogste tijd voor een jaaroverzicht. Die kun je HIER vinden. Ook de laatste nieuwsbrief van 2006 is vandaag de deur uit gegaan. Je vindt 'm op deze pagina helemaal onderin. Wil je de nieuwsbrief in je eigen postbus ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje en we zetten je op de lijst.

Fijne feestdagen!


11 november 2006:
Onze Handreikertjes beginnen een begrip te worden en naast de mokken met Handreikertjes, hebben we inmiddels ook foto's met Handreikertjes.
Met de inmiddels bekende teksten én kleurrijke afbeeldingen.

En hoewel we nog maar net zijn begonnen, stromen de bestellingen binnen, dus we verwachten snel uitbreiding van het aanbod! Je vindt deze foto's HIER.


19 oktober 2006: In de rubriek ''Binnen Handbereik'' stellen we jullie graag voor aan Sandra. In mei dit jaar opende ze haar eerste Nieuwetijdswinkel in Zaandam!

7 oktober 2006: In het onderwerp ''Ontdek wie je bent'' is het artikel 'Vorige' levens toegevoegd. Er is tevens een nieuwe reactie op Pasting geplaatst.

6 oktober 2006: Naast onze eigen agenda, hebben we nu onder de noemer ''Reisgenoten'' ook een agenda met workshops en evenementen van anderen.
Wil je ook op de agenda met jouw activiteit? MAIL ons vrijblijvend over de voorwaarden.


4 oktober 2006:
Nog meer veilingnieuws! Janosh, inmiddels wereldwijd bekend om zijn bijzondere vormgeving en uitleg van de Heilige Geometrie in graancircels, heeft een uniek pakket beschikbaar gesteld, met onder andere een persoonlijk kunstwerk dat zal worden afgestemd op de geboortedatum van de uiteindelijk hoogste bieder. Deze VEILING loopt af op vrijdag 1 december 24.00 uur en er zijn al bieders bezig, dus als je een kans wilt maken op deze unieke kans op een persoonlijk kunstwerk van Janosh, verlies deze veiling dan niet uit het oog!

2 oktober 2006: Geluk is WEL te koop!!! Nieuwetijdswinkel Pluk je Dag heeft een ''Zakje met Geluk'' beschikbaar gesteld voor de VEILING waarbij de opbrengt is bestemd voor ons droomproject. Deze veiling loopt af op donderdag 2 november
14.00 uur
, dus als je ook altijd een zakje geluk op zak wilt hebben...vergeet dan niet te bieden...

29 september 2006: Onze rubriek BINNEN HANDBEREIK is wederom uitgebreid, dit keer met een kennismakingswoord van Sietske, Ineke en Ellen. Ze vertellen over zichzelf en hun bijzondere activiteiten op het gebied van Reiki, Edelstenen, Mandala’s, Intuïtief Schilderen en Channeling.


25 september 2006:
Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen in ons droomproject. Een locatie, dat we qua omgeving prachtig, maar qua indeling onhandig vonden en dus eigenlijk al hadden ''afgestreept'' is op een bijzondere manier in ons leven gekomen en daarmee tot leven gekomen. Het is in ieder geval ons vierde STEMPELPOST. Is het ook het laatste inzichtpunt en wordt dit dé locatie van ons Centrum voor Bewust Zijn of komt er ook nog een Stempelpost nummer 5? Wie het weet mag het zeggen...

16 september 2006: we hebben ons nieuwbrief-overzicht bijgewerkt en je vindt ze allemaal onderaan deze pagina. De laatste in de rij is de nieuwsbrief die we gisteren hebben verstuurd, dus die is vers van de pers!
Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje!


15 september 2006: a.s. zondag staan we op onze eerste beurs voor dit najaar en als je een blik werpt op onze AGENDA, zul je zien dat we er de komende maanden heel wat in petto hebben!
We hebben voor de komende beursen weer een aantal nieuwe artikelen gevonden en een aantal ervan zijn al in de PITSTOP terug te vinden!
En als je in de buurt bent...kom even gedag zeggen!


14 september 2006: Onze rubriek BINNEN HANDBEREIK is onlangs uitgebreid met een kennismakingswoord van José Bosma. We hebben José leren kennen als een hele integere, liefdevolle vrouw en stellen haar graag aan jullie voor. De rubriek is HIER te vinden en we verwachten binnenkort nog meer toevoegingen!


27 juli 2006: Om alles onder één dak te brengen, hebben we de informatie van onze 'dochtersite' - Selfbuilding.nl - overgebracht naar Handreiking. Hierdoor kunnen we nu een volledig ''droomoverzicht'' bieden, met verklaringen van 'nachtdromen', ruimte voor 'dagdromen' en informatie over de vele activiteiten rond ons droomproject.
Nieuwsgierig naar deze droomroute? Klik HIER


24 juli 2006: Ons laatste nieuwsbericht is van bijna twee maanden geleden en wellicht dacht je dat we in slaap waren gesukkeld. Niets is minder waar! We zijn heel druk bezig met het verwezelijken van onze droom: een locatie waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden om van gedachten te wisselen over 'Bewust Zijn' en waar 'nieuwkomers' op een vrijblijvende manier kennis kunnen maken met andere visies en culturen.

Een uitgebreide uitleg van onze droom kun je HIER vinden en foto's van ons bezoek aan onze huidige 'droomlocatie' vind je HIER.

De huidige stand van zaken is kort en simpel: we hebben geld nodig. Als we 100.000 euro eigen geld kunnen inbrengen (dat niet vast zit in een huis ofzo) dan staat een Duitse bank garant voor de rest van de financiering.

Weet je manieren om ons te helpen? MAIL ons gerust of kom een kijkje nemen in ons FORUM. We zijn bijvoorbeeld van start gegaan met een veiling en er zullen ongetwijfeld nog veel ideeën volgen. Als we onze energie bundelen, is niets onmogeljk. Doe je ook mee?


27 mei 2006: onze AGENDA is behoorlijk aangevuld met data waarop we op diverse beurzen aanwezig zullen zijn.


23 mei 2006: Onze tijdelijke webshop, die we de (tevens tijdelijke) naam PITSTOP hebben gegeven - is flink aan het groeien. Ik heb een nieuwe onderverdeling gemaakt, zodat alles - hopelijk - gemakkelijk te vinden is. Veel snuffelplezier!
Aan de 'echte' webwinkel wordt nog druk gewerkt, maar die is in aantocht!


9 mei 2006: In de categorie WEGWIJZERS heb ik een artikel toegevoegd over SYNCHRONICITEIT. Ook in het forum is dit onderwerp ter sprake gekomen, dus als je er over mee wilt praten: je bent van harte welkom!


1 mei 2006: In het forum wordt er druk van gedachten gewisseld met een Hogere Energie die zich voor deze gelegenheid manifesteert als HENRY. Een aantal nieuwe gespreksonderwerpen beginnen hun weg weer naar de site te vinden, dus houd deze rubriek in de gaten!


1 mei 2006: We zijn van start gegaan met een nieuwe rubriek: Binnen Handbereik.
In deze rubriek stellen we graag mede-reizigers aan je voor, die op hun eigen manier en vanuit hun eigen visie een bron van inspiratie en hulp vormen.


3 april 2006: Hoofdstuk 5 van 'Ingehaald door het verleden' is toegevoegd.


2 april 2006: Hoofdstuk 4 van 'Ingehaald door het verleden' is toegevoegd.


29 maart 2006:
De naam voor de nieuwe serie is inmiddels gekozen: REFLECTIONS. En hoofdstuk 3 van 'Ingehaald door het verleden' is toegevoegd.


26 maart 2006: Weer nieuws over de PITSTOP ! Dit keer willen we graag de aandacht vestigen op ons boekenrek, dat is voorzien van een GRATIS e-book! We zijn nog op zoek naar een leuke naam voor deze nieuwe reeks luchtige boekwerkjes met een licht 'handreikers' sausje, dus als je - na het lezen van de beschikbare hoofdstukken - een passende naam weet, leg het dan bij ons op tafel!


19 maart 2006: De PITSTOP is al behoorlijk gevuld! Heb je onze schatkist al bekeken? We zijn druk bezig met het opzetten van een echte webshop, zodat bestellen supersimpel gaat, maar de producten die we nu aanbieden, zijn al te koop en de voorraad is niet al te groot...veel shopplezier!


13 maart 2006:
We hebben grote plannen met de PITSTOP ! Artikelen met Handreikers, leuke 'hebbedingetjes', pendels en een nieuwe collectie kaarten. Er kan op dit moment nog niets daadwerkelijk besteld worden (we zijn er wel druk mee bezig, dus houd ons in de gaten!), maar laat ons gerust weten (uiteraard zonder enige verkoopverplichting of -verwachting!) welke producten er voor jou uitspringen en welke producten je wellicht juist mist in het aanbod.


9 maart 2006: De workshop De Innerlijke Stem bijwonen? Er staat er binnenkort één in Harderwijk gepland en eind juni in Almere. Kijk voor meer informatie in onze Agenda


27 februari 2006: We hebben een nieuwe workshop én een nieuwe nieuwsbrief. Meer informatie over de workshop (een vervolg op de workshop De Innerlijke Stem, die als titel 'In gesprek met je Gids' heeft gekregen) vind je HIER en de nieuwsbrief vind je onderaan deze pagina of HIER


23 februari 2006: kijk je wel eens in het Gastenboek? Er is onlangs weer een nieuw bericht geplaatst en we willen graag onderstrepen dat we een berichtje zeer op prijs stellen. Dus als je bij ons op bezoek bent geweest, horen we dat graag van je!


20 februari 2006:
de meeste deelnemers aan de workshop Innerlijke Stem, die gisteren in Oosterhout plaatsvond, waren zeer bereid om hun mening over de workshop via deze website met jou te delen. Je vindt hun reacties HIER


16 februari 2006: Draag je deze site een warm hart toe? Kun je je vinden in onze aanpak en visies? En wil je ons helpen om het bewustwordingsproces verder te verspreiden? Kijk dan snel HIER voor onze folders!


13 februari 2006: Gedroomd en benieuwd naar de betekenis en/of gewoon de behoefte om de droom te delen? Of een 'dagdroom' die je eens onder woorden wilt brengen? Er is een apart forum voor in het leven geroepen en we hebben er de naam ''Droomreis'' aan gekoppeld. Je vindt het forum HIER


28 januari 2006:
Vanaf vandaag bieden we de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een GRATIS Pasting of Trinity Consult. Hoe? KLIK HIER voor de Pasting en
KLIK HIER voor het Consult.


28 januari 2006: Naar aanleiding van een bericht voor het gastenboek, heb ik een nieuwe pagina toegevoegd voor 2006. Je ziet het...er is ruimte genoeg. Ik hoor graag van je! KLIK HIER