GIDS OF GEDACHTE?

Ha die Henry

Heel leuk, ik benoemde mijn weerstand en het werd gelijk een stuk minder. Ik hou graag zelf de touwtjes in handen zie je. Het vraagt overgave om rechtstreeks te schrijven naar jou.

Ik weet nu even niet wat te vragen. Wilde enkel weten hoe dat nou voelt, naar een gids te schrijven. Maar al schrijvende komt er dus toch een vraag.. leuk hoe dat zo werkt!
Ik zou zelf heel graag beter met mijn gidsen willen praten, dat ik beter in de gaten heb, wat de boodschap is en wat mijn eigen gedachten zijn.
Ook zou ik heel graag namen willen, er is Johan en verder Cesarino, die namen kwamen ooit eens met authomatisch schrift naar voren. Dus neem ik aan, dat die ook echt zijn.

Ik ben verder heel blij met de Pasting, ook jouw stuk over hoe we met z´n allen ervoor gezorgd hebben, dat we steeds minder in onszelf zijn gaan geloven.
Wel.. dat zit nog goed in mijn systeem.. ik heb er nog meer op gelet, hoezeer ik mijzelf dus afkraak.. niet te filmen!

Maar ik ga vrolijk verder

Dat met mijn stem.. bij het mantra zingen.. dat vond ik zo bijzonder...het galmde in mijn hoofd !

E.J.

Lieve E.

Ik ben me bewust van de overgave en prijs je er voor. Dank je wel.

Die touwtjes, die ken ik. Heb je die touwtjes wel eens heel kritisch bekeken? Over illusies gesproken. Door je krampachtig vast te houden aan touwtjes, verlaag je jeZelf tot Universeel Marionet.
De touwtjes bieden je een gevoel van veiligheid, van controle. Over illusies gesproken. Veiligheid zit niet in vasthouden, maar in loslaten. Want loslaten vraagt om vertrouwen en vertrouwen genereert veiligheid.

Inderdaad, zo simpel is het.

Je vraag over contact met gidsen is een hele essentiële. Het is een veelvoorkomend dilemma. Hoe kun je de boodschap van je gids onderscheiden van je eigen gedachten. Allereerst: wat is van belang…de inhoud van de boodschap of wie de boodschap aflevert?
Hogere Energieën communiceren op diverse manieren. Via automatisch schrift en via pendelen zijn hele bekende. Via gedachten is er óók één.
Het simpelste ezelsbruggetje om de bron van de gedachten te achterhalen is de functie van de boodschap. Communicatie met Hogere Energieën is NOOIT afbrekend of beperkend. Nooit! Ze zullen je altijd in jouw kracht willen zetten. Daar zijn de boodschappen aan te herkennen.

Je zou graag namen willen en noemt er al twee. Dus je wilt geen namen, maar bevestiging. Geef mij niet zo'n doorslaggevende rol! Dat jij niet weet of die namen kloppen, hoort bij je proces. Bij je twijfels. Met name de twijfels over je eigen kunnen. Dat proces ga ik niet beïnvloeden. Wel kan ik je zeggen dat communicatie met jouw Kerngroep zéér wenselijk is. Niet omdat je via andere kanalen de ‘foute’ boodschappen zou krijgen, maar om dat deel in jeZelf ook te gaan ontwikkelen en begrijpen.
De tijd is rijp. Aan jou de keus of het voor jou tijd is.

Ja, Pasting is een bijzonder proces. Er wordt van alles in je losgewrikt en onder je neus geduwd. We zijn erg blij met je. Je bent een gretige leerling en een vaardige leraar. Dank je voor die energie. En het is prachtig dat je je stem zo laat horen. Blijf zingen. Je zult het in je keel gaan merken. Laat je horen én luister. Schrijf en luister. Laat die touwtjes los, maak je hoofd leeg, laat je ratio zwijgen en schrijf wat er in je opkomt. Vertrouw. De tijd is rijp. Aan jou de keus of het voor jou tijd is.

Van Energie tot Energie,
HENRY

11 mei 2005


DE ILLUSIE VAN ONMACHT
LUISTER NAAR WEERSTAND
IS EEN HOGERE ENERGIE EEN ILLUSIE?
EU GRONDWET: JA OF NEE?