<% Response.CacheControl = " no-cache" %> <% Response.AddHeader " Pragma" , " no-cache" %> <% Response.Expires = -1 %> 

Onze 'puzzeltocht' is een doorlopend proces met het vinden van aanwijzingen en het kiezen van nieuwe paden als leidraad. Deze site zal dan ook nooit 'af' zijn. We zullen blijven ontdekken en blijven delen.
En de nieuwste ontdekkingen en ontwikkelingen vind je hier. Onder de nieuwsberichten van dit jaar kun je het archief van de afgelopen jaren vinden.

2011


1 augustus :

Zoals je vorige maand hebt kunnen lezen, zijn we druk bezig om Handreiking.com in een nieuw jasje te hijsen.
Inmiddels in het hele Selfbuilding-gedeelte klaar en zijn we nu aan de slag met het 'Van A tot Z' deel. Een grote klus! We hebben inmiddels het alfabetgedeelte klaar en ook de artikelen van A en B zijn vanaf nu in de nieuwe vorm. We hebben dus nog wel wat voor de boeg...recht zo die gaat:-)


1 juli :

Inmiddels hebben we op Spiritueel enzo enige ervaring opgedaan met de zogenoemde Google Ads en het heeft een effect die ik niet had verwacht. Deze site, Handreiking.com, is al vanaf 2003 online en ik had altijd het idee dat het plaatsen van advertenties een negatief effect op de uitstraling zou hebben. Voor mij persoonlijk. Maar het tegendeel blijkt nu waar. We steken veel geld, tijd en energie in onze sites en ik merk nu bij Spiritueel enzo dat die advertenties - wederom voor mij persoonlijk - een soort bevestiging zijn dat ik geef en dus ook mag ontvangen.

En nee, dat zijn tot op heden nog geen enorme bedragen, maar er ontstaat nu wel een tweerichtingsverkeer. Balans.
We hebben daarom besloten om Handreiking.com te gaan voorzien van Google ads. Dit betekent een nieuwe layout, die pagina voor pagina ingevoerd zal worden.
De komende tijd is de site dus 'onder constructie', maar alle pagina's blijven wel gewoon beschikbaar.
Als je benieuwd bent hoe het er met advertenties uit gaan zien, trek dan maar eens een Handreikertje. Die pagina heeft als eerste een nieuw jasje gekregen.


15 april :

We hebben weer een gulle gift ontvangen! We zijn dankbaar voor die blijk van waardering! Onze donateurs vind je trouwens HIER


31 maart :

De vijfde editie van onze wekelijkse e-krant Spiritueel enzo vind je HIER21 maart :

De nieuwsbrief van maart vind je HIER21 maart :

Lente! Een mooi moment voor een grote schoonmaak en die hebben we inmiddels op het forum achter de rug. Na zo'n 10 jaar een open forum aangeboden te hebben, begint vandaag onze nieuwe vorm: een besloten forum met een duidelijk doel: onszelf nog beter leren kennen en begrijpen. Benieuwd? Je leest er HIER meer over.


17 maart :

De derde editie van onze e-krant staat online! Deze week met een paar bijzondere primeurs! Je vindt de e-krant HIER9 maart :

Druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe editie van de e-krant! Morgen komt de tweede alweer! Je vindt de krant HIER


3 maart :

Om 12.33 uur precies was het zover! De e-krant Spiritueel enzo kwam online! Daarna de hele dag genoten van de lieve reacties op de krant. De eerste donateur meldde zich ook al meteen! Het was een heel bijzonder en emotioneel hoogtepunt! Nieuwsgierig? Je vindt de krant HIER24 februari :

Afscheid genomen van Joomla. De layout die wij voor ogen hadden voor de krant was niet zo eenvoudig te creëren met Joomla en dus hebben we er voor gekozen om de krant vorm te geven met Dreamweaver, waarmee deze site - Handreiking.com - ook is gemaakt. En dat ging een stuk handiger! De voorpagina is inmiddels helemaal naar wens en we zijn nu aan het bouwen aan 'het achterwerk' van de krant. Naar verwachting zal de krant op donderdag 3 maart 2011 gelanceerd worden!14 februari :

Vandaag is Joomla geïnstalleerd op www.spiritueelenzo.nl en kunnen we aan de slag met het vormgeven van onze nieuwe online krant. We hebben nog niet eerder met Joomla gewerkt, dus hebben op dit moment geen idee hoelang de werkzaamheden gaan duren, maar zodra er iets te zien zal zijn, lees je het hier!4 februari :

Nieuwe toevoegingen aan Puzzeltocht:
Henry's visie op Deelnemen
Henry's Overzicht
Channelen
Henry's Visie op Hulpmiddelen
Henry's Visie op Leven afbreken
Henry's Visie op Toekomst
Henry's Visie op Henry & Syl


4 februari :

Het overzicht op Puzzeltocht is klaar. Ook de reacties van HENRY zijn inmiddels allemaal op deze pagina ondergebracht, zodat het een overzichtelijk geheel is geworden. Je vindt de artikelen HIER26 januari :

We zijn op het forum uitgebreid in gesprek over het onderwerp 'Trouw zijn aan jezelf'. Een mooie aanleiding om onze eigen gevoel toe te voegen aan de onderwerp in ''Puzzeltocht''. Je vindt 'm HIER23 januari :

Op verzoek hebben we in ''Puzzeltocht'' onze definitie van 'verwachting' onder woorden gebracht. Je vindt 'm HIER20 januari :

Onze eerste nieuwsbrief van 2011 ligt HIER klaar19 januari :

We hadden al een tijdje 'coaching' op ons programma staan, maar op één of andere manier lukte het maar niet om een echt passende naam voor onze specifieke soort coaching te vinden. Tot een week geleden. Tijdens onze korte vakantie kwam de naam opeens op tafel en voor ons dekt 'Karma Coach' helemaal de lading. Nieuwsgierig? Je leest het HIER2 januari :

Vandaag zijn er twee nieuwe reacties gegeven op de nieuwe roman Sleutel naar Thuis. Je vindt de recensies HIER1 januari :

Gelukkig nieuwjaar! 2011 zit sjokvol mogelijkheden! Wat ga jij kiezen? Wat past bij jou? We wensen je veel plezier met het ontdekken van het antwoord!

Ons forumbeleid is vanaf vandaag veranderd. Benieuwd hoe? Je leest er HIER alles over

Benieuwd naar onze ontwikkelingen in 2010? Ons jaaroverzicht vind je HIER